KASZA JAGLANA - produkowana z ekologicznego prosa.
KASZA GRYCZANA ŁUSZCZONA NA ZIMNO - produkowana z ekologicznej gryki, nie prażona.
KASZKA GRYCZANA - produkt bezglutenowy, otrzymywany jako frakcja w produkcji mąki gryczanej.
MĄKA GRYCZANA - powstaje w procesie mielenia ekologicznej gryki.
OLEJ Z PESTEK DYNI - otrzymywany z bezłuskowych pestek dyni odmian oleistych w procesie zimnego, mechanicznego tłoczenia, filtrowany sedymentacyjnie-osadowo - naturalny proces.
CHIPSY DYNIOWE - otrzymywane z ekologicznej uprawy dyni Hokkaido i Melonowej w procecie suszenia w oryginalnej technologii - mikrofalowo w próżni , nie naruszając i całkowicie zachowując witaminy, związki mineralne i ich struktury .
MUSLI DYNIOWE - otrzymywane z ekologicznej uprawy dyni Hokkaido i Melonowej w procecie suszenia w oryginalnej technologii - mikrofalowo w próżni , nie naruszając i całkowicie zachowując witaminy, związki mineralne i ich struktury . Wykorzystywane jako dodatek do sporządzania mieszanek MUSLI.
GRYSIK DYNIOWY - otrzymywane z ekologicznej dyni Hokkaido i Melonowej w procecie suszenia w oryginalnej technologii - mikrofalowo w próżni , nie naruszając i całkowicie zachowując witaminy, związki mineralne i ich struktury .
MĄKA DYNIOWA - suszona dynia, zmielona i przesiewana . Wykorzystywana jako dodatek piekarniczy, celem uzyskania naturalnego wybarwienia ciast oraz zdecydowanie obniżająca czerstwienie-starzenie się wypieków.